Over de Dark Detox

Tijdens de Dark Detox breng je een volledige dag door in het volledige donker. Omdat je lichaam, energie, gedachten, emoties en bewustzijn ineens volledig vrij zijn van prikkels, daglicht en afleiding kun je niet anders dan diep in jezelf gaan. Terug naar wie je echt bent voorbij de ruis van het leven, voorbij de ruis van je gedachten en emoties, terug naar een staat van puur zijn, pure verbinding. Omdat deze ervaring confronterend en intensief kan zijn bereiden we je tijdens het volledige Dark Detox programma optimaal voor. Zodat jij het meeste uit deze dag en het meeste uit jezelf haalt! Een unieke ervaring, uniek in Nederland.

Wat Dark Detox je brengt

 • Kennis over ‘kaya kalpa’, de origine van donker training;
 • Begrip over de kracht van donker en hoe er mee te werken;
 • Je eigen Dark Detox bril waarbij je zelfs met ogen geopend volledig in het duister bent;
 • Lichamelijke detoxing door een intelligente mix van voeding, slaapkwaliteit en practices;
 • Effectieve yoga technieken voor een optimale energetische bedrading in je lichaam;
 • Doorgrondende ademhalingstechnieken voor een staat van diepe innerlijke rust;
 • Verdiepende mantras en muziekstukken die je helpen los te laten;
 • Verhelderende meditaties die inzicht, wijsheid, inspiratie, ideeën en ruimte brengen;
 • Innerlijke reflectie oefeningen die je helpen dichter bij je kern te komen en een ander licht werpen op je persoonlijke uitdagingen;
 • Helende ontspanningsmomenten voor een stevige reset in lichaam, geest en ziel;
 • Een gevoel van innerlijke ruimte, helderheid en vervulling;
 • En dat alles tijdens de unieke ervaring van een dag in het donker!

DARK TRAINER ESME RITSTIER

Esmé Ritstier (1984).
Lover of Life, Hartverbinder, Creator van ontmoetingsplekken met een guilty pleasure voor dark chocolade met nootjes.

Multidimensionaal Coach en Mentor, Space Holder, Facilitor, Yoga & Meditatie Trainer. Geïnspireerd en opgeleid door werelds meesters op het gebied van yoga, meditatie, innerlijke transformatie, hart intelligentie en esoteriche healing.

Naast het begeleiden van transformerende retraites en (online) programma’s vindt zij haar passie in het begeleiden van vrouwen die willen leven en leiden met heel hun Hart. Dit door vooral thuis te zijn in zichzelf. Hierin begeleidt ze je in het ombuigen van je uitdagingen tot inspiratie & brandstof voor het verwezenlijken van je diepste verlangen.

Oprichter van New Eden Home Villa – Holistic House of Healing & Wellbeing op het Friese landgoed New Eden, het hart van Heart iQ Circle Work ontwikkeld door Christian Pankhurst. Ze maakt deel uit van een woongemeenschap die samen een hart intelligente manier van samen leven en werken in de wereld onderzoekt.

Esmé bracht zelf meerdere periodes door in diepgaande stilte retraites en dark room retraites in Mexico, Guatemala en Nederland. Het donker heeft een speciale plek in haar leven gekregen en zij deelt haar passie, wijsheid, inzichten en energie hierover nu ook met anderen!

DARK TRAINER ROY WENTING

Roy Wenting (1982). Loving father, spiritual globetrotter, creator van diepe bewustzijn en transformatie momenten, hatha & kundalini yogadocent, mindfulness based emotional intelligence (train the) trainer, transformatie coach, NLP practitioner.

Roy Wenting helpt personen en professionals het maximale uit zichzelf te halen door bewustzijnsgroei. Zijn trainingen zijn boordevol breinwetenschap, effectieve ademhalings-, concentratie-, yoga-, mindset- en zelfmanagement technieken. Roy inspireert en activeert je om de beste versie van jezelf te worden en zijn.

Roy deelt zijn yoga, meditatie en dark retreat ervaringen tijdens deze Dark Detox in liefde met anderen omdat hij er zelf ook de vruchten van plukte.

GRATIS INFO WEBINAR

Geïnteresseerd in donker training? Volg het gratis info webinar en leer meer over donker training en het dark detox programma. Er is uitgebreide gelegenheid om vragen te stellen. Hou daarnaast een sjaal gereed want een deel van dit webinar breng je door in…juist: het donker!

Maandag 13 december 2021
20:00 – 21:00

DARK DETOX PROGRAMMA

PROGRAMMA OPBOUW & DATA

 • FASE 1: Webinar ma 17 januari 2022, 20:00-21:00;
 • FASE 2: Dagelijkse voorbereiding a.h.v. 30 minuten video’s tussen 17 januari en 28 januari 2022;
 • FASE 3: Dark Detox dag op vr 28 januari 2022, 7:30 – 17:30;
 • FASE 4: Dagelijkse integratie oefeningen t/m ma 31 januari 2022, afsluitend webinar ma 31 januari 20:00-21:00.

DEELNAME MOGELIJKHEDEN

 • ONLINE: Alle fasen volg je online en ook de dark detox dag volg je online op afstand. Je ontvangt uitvoerige uitleg hoe je thuis of op een andere externe plek de dag in het donker kunt organiseren voor jezelf en bijwonen via een audio verbinding;
 • HYBRIDE: Fase 1, 2 en 4 volg je online. De dag in de donker vindt plaats in Roy’s silence center in Teteringen / Breda. Hiervoor is beperkte beschikbaarheid, dus meld je snel aan als je fysiek bij de dag aanwezig wilt zijn.

INVESTERING IN JEZELF

 • LIMITED EDITION: Deze eerste editie van het dark detox programma bieden we aan voor een select gezelschap die ons in ruil voor een gereduceerde prijs van uitgebreide feedback voorziet na afronding van het programma;
 • € 189,00 i.p.v. € 349,00 voor de dark track online, incl. dark bril, e-manual, 10 voorbereidende video’s, twee live webinars en een live verbinding en begeleiding online tijdens de dag in het donker;
 • € 299,00 i.p.v. € 499,00 voor de dark track hybride incl. incl. dark bril, e-manual, 10 voorbereidende video’s, twee live webinars, dag in het donker op locatie en overheerlijke smoothies tijdens de dag.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl