MEDITATION MINDED

Roy is gecertificeerd Mindfulness Based Emotional Intelligence (MBE) trainer en train-the-trainer (een bij de Vereniging voor Mindfulness geaccrediteerde methode) in samenwerking met Bridgeman Academy.

YOGA INSPIRED

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij Agama Yoga University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance en volgde daarnaast verschillende yoga stromingen wereldwijd. Roy is tevens (bijna) opgeleid yogadocent vanuit Guru Singh’s Kundalini University.

SHIFTING ENERGY

Roy is Reiki practitioner, Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode en Altazar Self-Empowerment Practitioner. Zijn en de groep’s energie zijn raadgever voor de flow van zijn trainingen en coaching. Optimale aansluiting. Met echte transformatie als doel.

BUSINESS BACKGROUND

Roy heeft 15 jaar hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond waardoor hij als geen ander snapt hoe het reilt en zeilt binnen een organisatie.

INCOMPANY EXPERIENCE

Roy is incompany trainer en geeft vitaliteit en welzijn programma’s voor medewerkers. Hij werkte voor organisaties zoals Rabobank, RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie, Neerlands Diep en Openbaar Ministerie.

WORLD AS PLAYGROUND

Roy maakte de afgelopen 15 jaar vele spirituele reizen door Azië. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga en meditatie meesters.

PRACTICE WHAT YOU PREACH

In de afgelopen 15 jaar deed Roy zelf zo’n kleine 6.000 uur (of 3,5 fulltime jaren) aan meditatie, yoga en transformatie ervaring op. Daarnaast is zijn credo: ‘live yoga off the mat’.

PROUDLY PINK

Op zijn 17e kwam Roy uit voor zijn homoseksualiteit en doorleefde hij op jonge leeftijd coming out processen die hem later in zijn leven bleven dienen om te gaan staan voor wie hij is.

NEXT GENERATION

Roy is tenslotte trotse papa van zijn dochtertje Merlijn en zoontje Aaron die, dankzij een draagmoeder, in het leven van hem en zijn vriend Manuel kwamen. Ouderschap als hele bewuste keuze voor een bewuste nieuwe generatie.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl