Door corona is werkdruk toegenomen. Meer en meer medewerkers voelen zich uitgeput. Veel managers ervaren onzekerheid over de toekomst. Ondernemers en leidinggevenden staan voor tijden van verandering waarin zij en hun teams veerkrachtig mee moeten leren bewegen in een veranderende omgeving. De omgeving verander je niet zo gemakkelijk. Aan de mindset van jou en je team valt beter en sneller te sleutelen. En dat loont.

Tijdens dit HUMAN Lab* laten we je de belangrijkste ingrediënten zien en ervaren voor het opbouwen van een veerkrachtige, mentaal vitale en gelukkige mindset voor jezelf en je organisatie. HUMAN Potentials zet zich hiermee in om professionals vanuit meer bewustzijn, zelfregie, motivatie, emotionele intelligentie en welzijn in hun (werkend) leven te laten staan. We combineren eeuwenoude technieken met actuele hersenwetenschap, bieden praktische handvaten en werken vanuit verdieping en verbinding.

Duizenden professionals bij tientallen grote organisaties zoals Nestlé, KLM, RTL, NOS, Engie, Rijksvastgoedbedrijf, Rabobank, ING, SAP en Openbaar Ministerie gingen je voor. Dus laat je inspireren. En ontdek handvaten. Concreet. Hier en nu. Voor jezelf. Voor je collega’s. Voor je organisatie.

*er zijn geen kosten aan verbonden. Het kan zijn dat dit HUMAN Lab online wordt aangeboden vanwege de Corona Maatregelen.

Wanneer zijn de HUMAN Lab bijeenkomsten?

Deze editie gaat online plaatsvinden.

De verwachting is eind november, begin december 2020.

Bekijk hieronder welke coach of trainer betrokken is bij dit project.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl