Gastdocent Meditatietrainer Opleiding

Altazar is een grootmeester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheid leraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten.

Doordat hij volledig in zijn kracht staat, stelt hij je in staat om je wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben, te transformeren. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie. Door Altazar kom je ermee in contact en kun je er zelf mee leren werken.

Je brengt aan het licht wat in het onbewuste duistere verborgen ligt. Je wordt in staat gesteld om jezelf te bevrijden van datgene wat je al tijden met je meedraagt. Karmische pijnstukken, pijnstukken die je geërfd hebt van je voorouders of programmeringen die je niet langer dienen.

Onder de vlag van de Bridgeman Academie worden vele trainingen gefaciliteerd door Dr. Altazar Rossiter. Tijdens de Meditatietrainer Opleiding verzorgt Altazar een dag over ‘veld houden’ en ‘jouw energie management’ tijdens je trainingen.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl