Manager Back Office

Na meer dan 11 jaar ervaring op te hebben gedaan als directiesecretaresse en managementassistent in o.a. de gezondheidszorg en het onderwijs is Danny in 2011 van start gegaan als freelance Online Business Manager. Vanuit haar kantoor in Noord-Holland ondersteunt ze ondernemers door heel Nederland.

De dynamiek van het samenwerken in de uiteenlopende branches geeft haar energie en zorgt ervoor dat ze dit werk alweer vele jaren met veel plezier doet. Van IT-bedrijf tot de meer spirituele organisaties… het maakt haar niet uit. In principe draait alles om hetzelfde: ervoor zorgen dat alles achter de schermen soepel verloopt. Danny is pas tevreden als de klant tevreden is.

In 2014 maakte ze kennis met de oprichters van Bridgeman (Robert & Monique) en stapte ze als Manager Back Office aan boord van de Bridgeman trein. Vele jaren later is Bridgeman uitgebreid met het retraitecentrum Terra Nova.

Danny is nieuwsgierig, loyaal en gedreven. Ze staat bij Bridgeman en Roy Wenting voor jou klaar als je vragen hebt over de organisatie, financiën, (online) trainingen en opleidingen.

Terug naar team

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl