Gastdocent Meditatietrainer Opleiding

Drs. Marleen van den Hout is ademtrainer en transformatie coach, en grondlegger van de Methode Beter ademen® en de Bridgeman Ademmethode (BAM). Zij gebruikt de adem als regulator om balans te brengen in lichaam en geest. Tevens zet zij de adem in als katalysator om oude patronen loslaten, het zelfhelend vermogen te activeren en licht te brengen in de donkere stukken van het onderbewuste.

Tijdens haar carrière als professioneel danseres ontwikkelde Marleen diepgaande kennis over de relatie tussen lichaam en geest. Daarnaast is zij gevormd door de psychosynthese, familie opstellingen, stem- en energiewerk en het gedachtengoed van de Bridgeman methode. Zij verbindt de bestaande ademmethodes en -technieken met elkaar en leidt jaarlijks tientallen coaches en trainers op in Methode Beter Ademen®.

Tijdens de Meditatietrainer Opleiding leert Marleen via originele oefeningen en interventies het lichaam van binnenuit te ontspannen, de adembeweging omlaag en tot rust te brengen en de innerlijke stilte substantieel te vergroten.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl