Founder MBE methode

Robert is een avontuurlijke bewustzijnsonderzoeker. Allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven doorgrondt hij (waar mogelijk bij de bron) en integreert hij vervolgens in zichzelf en in de Bridgeman Zelfrealisatie Methode. Robert staat – na 10 jaar wereldwijd onderzoek en scholing – in verbinding met talloze spiritueel leraren, centra en (hersen)wetenschappers over de hele wereld die zich bezig houden met het nieuwe bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie.

Robert Bridgeman is een integere trainer en leraar. Met zijn open, toegankelijke, levensluchtige en down-to-earth karakter en persoonlijkheid leeft hij wat hij ‘teached’. Vanuit het retraitecentrum Terra Nova in Zuid Frankrijk – waar hij woont met zijn vrouw Monique en hun drie zoons – geeft hij het liefdesbewustzijn handen en voeten door het zelf voor te leven.

Robert heeft ook zelf een zakelijke achtergrond binnen directiefuncties in bouwgerelateerde organisaties. Robert inspireerde duizenden organisatie professionals tot een bewuster, veerkrachtiger en liefdevoller (werkend) leven binnen o.a. Rabobank, KLM, Ordina, SAP, Engie, Gemeente Rotterdam, Gemeente Den Haag en ING. Vanuit zijn centrum in Frankrijk betrokken bij de Meditatietrainer Opleiding en draagt meer bewustwording door meditatie doceren aan particulieren en professionals een warm hart toe.

Terug naar team
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl