Je kent ze misschien wel. Personen, professionals of leiders die ‘echt’ lijken. Naast hun functie en doelen zijn ze vooral mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Die in elke situatie zichzelf zijn, spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Van die figuren die openlijk genieten van het leven en wat ze zakelijk waarmaken. Die hun hart volgen, echte verbinding maken en hun passie beoefenen.

Misschien denk je wel eens: ‘Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt het mij niet om lekker mezelf te zijn, in mijn leven en op werk? Waarom speel ik zo vaak een rol, kan ik niet echt genieten van het moment en ben ik zoveel bezig met hoe ik overkom op anderen?’ Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, (werk)relaties vanuit echte verbinding aangaan, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken. Hoe dan ook, jezelf mogen zijn op werk staat gelijk aan werkgeluk, aan authenticiteit en aan in je kracht staan.

Wil jij ervaren hoe het voelt om te transformeren naar een werkend leven vol van authenticiteit, geluk en voldoening? Dan is het Lichter Leven programma ideaal voor jou, je team en/of je organisatie.

Lees meer Terug naar alle trainingen
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl