Hoe zorg je voor een huis in balans? Soms loop je een huis binnen en je voelt het meteen. Alles klopt. Het voelt als een jas om de bewoners heen. Het stroomt. De ruimte laad je op en geeft je nieuwe energie, inzicht, inspiratie, een gevoel van verbinding en rust. Totale harmonie. Dat wil ik ook in mijn huis! Maar hoe dan?

Basisprincipes voor balans: Er zijn een aantal belangrijke basisprincipes op basis waarvan je je huis kunt inrichten om de energie optimaal in balans te brengen. De manier waarop je die basisprincipes toepast is voor ieder huis uniek. In ieder huis wonen namelijk andere type mensen, ieder huis is qua ruimtes anders ingedeeld en de functies die ruimtes krijgen verschillen.

‘Thuis in je element’ trainingsdag: Leer hoe je de drie factoren mensen, ruimtes en functies voor jouw huis in harmonie kunt brengen. Tijdens deze inspirerende trainingsdag leer je de basisfacetten van je huis in harmonie brengen. In voorbereiding op de dag lever je een foto en de plattegrond van 1 ruimte in je huis, waarvoor je op de trainingsdag advies ontvangt.

Lees meer over deze training Terug naar alle trainingen
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl